Соціальне авто для інвалідів надала німецька компанія

В «Івано-Франківського центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Дивосвіт» відтепер буде власний транспортний засіб, з усіма необхідними умовами для перевезення осіб з особливими потребами.

Таку технічну допомогу центру надала німецька компанія «Кнорр-Бремзе Глобал Каре», яка допомагає благочинним проектам у цілому світі.



Автобус марки «Форд» перевозитиме учнів центру абсолютно безкоштовно.

«Транспорт був дуже необхідним для центру. Траплялись випадки, коли кілька наших підопічних довго гуляли по місту і ми змушені були самостійно їх шукати. А крім того, авто незамінна допомога батькам цих дітей», — говорить працівник центру «Дивосвіт».

Нагадаємо, що ідея з спеціальним транспортом для людей із особливими потребами із «Дивосвіту» не нова. Місцеві чиновники ще навесні почали збирати гроші на таку машину. Проект здійснювався під кодовою назвою «Соціальне таксі» через серію благодійних заходів.

За інформацією Зінаїди Федорук, заступника міського голови, від продажу квитків на «Зірковий футбол», що відбувся під час Дня Івано-Франківську на реалізацію проекту переведено 8600 грн. Скільки переведено грошей від іншої благодійної акції, концерту, на разі не відомо. Чиновники кажуть, що машину буде куплено тоді, коли назбирається необхідна сума.

old_editor, 11.08.2009 17:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини