Участь у фотоконкурсі «Світ дитячої мрії» може взяти кожен

Державною соціальною службою для сім’ї, дітей та молоді проводитиметься фотоконкурс «Світ дитячої мрії». Мета даного конкурсу: зміцнення засад відповідального батьківства.

Надіслані на фотоконкурс роботи мають відображати в динаміці реальні життєві ситуації, в яких центральною фігурою є дитина (діти) в життєдіяльності та взаєминах у сімейному оточенні. Зображене має стверджувати цінність дитини в родинному колі, пропагувати сімейні форми виховання, відтворювати світ дитячих мрій.

Номінації Фотоконкурсу:

1. «Моя сім’я – найкраща в світі» — сім’я як середовище для виховання громадянина в любові, злагоді, наукові, спільній грі, праці та відпочинку;

2. «Тепер я маю родину» — сімейні форми виховання (опікунські та прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу) як осередки виховання дитини в сімейному оточенні в любові, научіннні, спільній грі, праці та відпочинку;

3. «Рідне село. Традиції сім’ї» — виховання дітей у сільській родині в гармонії з довкіллям, відображення першоджерел роду, зв’язку поколінь, народних традицій.

Участь у фотоконкурсі може взяти кожен бажаючий відповідно до тематичної спрямованості Фотоконкурсу, вимог до виготовлення та оформлення робіт. Учасник може подати на фотоконкурс не більше п’яти авторських робіт. Вимоги до виготовлення робіт: зроблені в Україні роботи, роздруковані на глянцевому папері формату 10х15 см а також електронна версія фотографій.

За додатковою інформацією та оформленням заявки на участь у Фотоконкурсі звертатись (до 12.08.09р.) за адресою: Івано-Франківський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, м. Івано-Франківськ, вул. Гординського 10, тел. 75-05-97.

old_editor, 05.08.2009 15:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини