Калушанину – орден Богдана Хмельницького

Калуська міська організація ветеранів війни підготувала всі необхідні документи для представлення до нагородження орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня ветерана Великої Вітчизняної війни Павла Кірякіна.

Про це повідомила керуюча справами виконкому Калуської міськради Наталія Бабій, наголосивши, що для того, аби подання ветеранської організації потрапило до Києва, своє позитивне рішення ухвалив і міськвиконком. «За» проголосували всі члени виконкому міськради, котрі були присутні на останньому його засіданні.

Довідка

Орден Богдана Хмельницького заснований указом Президента України від 3 травня 1995 року. Нагорода має три ступені, з яких найвищою є І ступінь. Орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня нагороджуються військовослужбовці та працівники ЗС України, інших військових формувань, створених відповідно до чинного законодавства України, а також інші особи за особливу хоробрість, самовідданість та мужність, проявлені в зміцненні обороноздатності і безпеки України; учасники бойових дій у період Великої Вітчизняної війни на відзначення Дня Перемоги в цій війні.

Василь Ткачук

old_editor, 11.08.2009 13:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини