10 листопада, Понеділок
13:32

Політична Еліта Прикарпаття. Частина перша. Народжені в СРСР

0
Четверта річниця помаранчевої революції в Івано-Франківську схоже відзначатися не буде. Зрештою другу й третю річницю тут також практично не відзначали. І це при тому, що Івано-Франківщина була одним з найбільш активних регіонів у проведенні революційних подій та першою з усіх областей не визнала результатів другого туру виборів Президента України. Сотні тисяч мешканців Прикарпаття поповнювали ряди учасників майдану у Києві та численних майданів в межах області.

24 жовтня, П’ятниця
22:44

Андрій Романчук: Можна прогнозувати повернення 15-20 тис. заробітчан лише на Івано-Франківщину

0
Масові скорочення персоналу у Європі й країнах СНД можуть мати несподівані наслідки для України. Наші співвітчизники, що працюють за кордоном, також можуть поповнити лави безробітних. Тому гастарбайтери знову опиняться перед вибором: повертатися на батьківщину чи продовжувати шукати заробіток за її межами. Цю тенденцію прокоментував колишній перший заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрій Романчук.

2 жовтня, Четвер
21:23

«ПРИВАТ»ная территория

0
Ивано-Франковская область наряду с Днепропетровской может считаться одной из главных вотчин группы «Приват», имеющей колоссальное влияние на экономику и власть Прикарпатья.



Вибір редакції

Найпопулярніші новини