Експерти оцінили біг-борди Яценюка

Нещодавно, рекламні площі українських міст заполонили біг-борди кандидата в Президенти Арсенія Яценюка. Слід відзначити, що поява постерів викликала певний резонанс у суспільстві. У пресі та інтернет-мережі почали з'являтися безліч коментарів, критичних зауважень та карикатур.

Політолог Олег Білоус, дані постери оцінює негативно, проте не виключає, що вони розміщувалися з метою "розвідки".

"Це своєрідна "розвідка боєм", - каже Олег Білоус, - Зелено-чорні тони постерів мають на меті відображення реального стану справ у країні, проте, як на мене, не зовсім правильно концентрувати увагу виборців на негативі. На негативі далеко не заїдеш".

Окрім того, Олег Білоус відзначає, що дані постери викликатимуть у виборців неприємне відчуття настороженості, але політолог не виключає, що наступні постери будуть "супер-яскравими", проте це вже залежатиме від політтехнологів Арсенія Яценюка.

Іншої думки з цього приводу психолог Тарас Карабін. На його переконання постер Яценюка виконано нестандартно, проте за всіма законами політичної реклами.

"За всіма канонами психології політичної реклами постери зроблено грамотно, - вважає Тарас Карабін, - За рахунок контрасту вони привертають увагу громадськості".

Руслан Райтер

old_editor, 23.07.2009 19:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини