Івано-Франківськ буде духовним центром світового українства – Богдан Сушинський

Прикарпаття збагатилось ще одною громадсько-політичною організацією «Голос нації». Партія заснована зовсім недавно – 15 березня цього року, однак вже має свої осередки в усіх куточках Івано-Франківської області.

Плани у партії традиційно амбітні та далекосяжні. Щоправда, цього разу подивували своєю масштабністю – зробити з Івано-Франківська духовний центр світового українства. А крім того, «Голос нації» вестиме незвичну політичну кампанію: учасники боротимуться не за рейтинги, а битимуться за майбутні покоління українців, каже лідер організації Ігор Насалик.

Письменник, журналіст та ідеолог ГПО «Голос Нації» Богдан Сушинський, каже ідеологія організації ґрунтується на засадах українського націоналізму.

«Голос Нації - це національна свідомість українського народу, це той голос, який має дійти до наших нащадків. Голос Нації має стати всеукраїнською організацією. Ми всі не члени цієї організації, а справжні українські легіонери, які будуть ідейно та збройно відстоювати себе»,- повідомляє Богдан Сушинський.

old_editor, 20.07.2009 18:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини