У Богородчанській районній раді утворилась депутатська група «Свобода»

12 червня на ХХV сесії Богородчанської районної ради було повідомлено про створення депутатської групи «Свобода». До її складу увійшли 6 депутатів, членів районної організації ВО «Свобода».

Серед депутатів створеної групи – член комітету районного осередку партії Богдан Білусяк, а також члени ВО «Свобода»: Михайло Головчук, Іван Кіф’як, Іван Парфан, Микола Бойчук та Сергій Тимків.

Новоутворене міжфракційне об'єднання одразу ж приступило до активної політичної діяльності. Уповноважений групи «Свобода» Михайло Головчук запропонував на розгляд депутатів проект заяви «Про загрозу антиконституційного перевороту». У ній йдеться про глибоке занепокоєння депутатами спільних дій Блоку Юлій Тимошенко та Партії регіонів з метою узурпації влади в Україні. Особливо цинічним на переконання депутатів-свободівців є позиція БЮТу, який на попередніх виборах отримав підтримку 40% мешканців району.

У зв’язку з цим «свободівці» закликали усіх свідомих депутатів підтримати запропонований проект заяви, в якій обранці вимагають від Президента України в разі продовження спроб зміни конституційного ладу в державі розпустити чинну Верховну Раду та ввести в дію указ про оголошення дострокових парламентських виборів, а також ініціювати процес люстрації органів державної влади та провести Всеукраїнський референдум щодо форми правління в Україні.



Запропонований проект заяви був прийнятий сесією Богородчанської районною радою переважною більшістю голосів. Зауважимо, що одноголосно проти цього рішення проголосували депутати від БЮТу.

old_editor, 13.06.2009 16:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини