Жінки України вимагатимуть, аби припинили геноцид молоді

Щоб надати вагу своїм вимогам, вони навіть організували цілу акцію протесту на День захисту дітей. Івано-франківські жінки виступають проти радіо-телепередач, які безжально травмують дитячу психіку. Основною подією акції став живий ланцюг «Жінки проти розтління душ дітей».

«Жіночі організації всієї України вимагають у влади контролювати телебачення та радіо, щоб наші діти не бачили того насильства, зла, вульгарності та цілковитої гріховності, які щодня у будь-який час пропагують по телебаченню, радіо та інтернеті, — говорить голова організації «Ліга українських жінок Марія Ільків. — Діти мають перед собою лише негативні приклади життя, які часто повторюють самі, а ми зобов’язані створити їм безпечні умови життя».

Марія Ільків каже, що вони не проситимуть владу, а вимагатимуть, щоб припинили геноцид молоді. З такою вимогою жіночі організації звертаються до депутатів міської влади, Президента України та Прем’єр-міністра.

«Ми направимо своє звернення у найвищі інститути. Кожна небайдужа мама поставить свій підпис під зверненням», — каже Марія Ільків.

Небайдужих мам, правда, знайшлось небагато, як і небагато знайшлось зацікавлених у акції. Перехожі проходили поруч навіть не зупиняючись. Видно не бентежить наших мешканців «розтління душ наших дітей» через шкідливе телебачення. А у живому ланцюзі взяло участь не більше двох десятків мам. Постояли, взявшись за руки, та й розійшлись.

Проте жінки налаштовані рішуче. Проігнорувати , кажуть, своє звернення не дадуть.

«Переконана, що до нас долучаться й інші міста. Продовжуватимемо протестувати та збирати підписи, поки не виконають наших вимог. Це в першу чергу заради нашої молоді, яка все більше деградує», — говорить Марія Ільків.

old_editor, 02.06.2009 18:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини