Завтра красуні Франківська демонструватимуть глядачам свої варіанти виходу з економічної кризи

5 травня о 17.00 в Івано-Франківському обласному музично-драматичному театрі ім. Івана Франка відбудеться конкурс краси „Красуня Івано-Франківська-2009”.

Організаторами конкурсу виступають Івано-Франківський молодіжний міськвиконком і танцювальна школа Влада Ями.

Такий конкурс проводиться вперше, проте програма організована дуже цікаво, яка включає, окрім традиційних конкурсів для красунь, досить велику кількість творчих номерів місцевих виконавців та запрошених гостей. Родзинкою ж цього конкурсу краси є те, що красуні не тільки примірятиму різноманітні вбрання, але й демонструватимуть глядачам свої варіанти виходу з економічної кризи.

Вхід на конкурс буде вільним, оскільки він проводиться під патронатом міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса, який є і головою оргкомітету та головою журі. Окрім того, до складу журі увійдуть перші особи міста, а також директор танцювального клубу Динамо та Інтернет-провайдера конкурсу компанії „Uteam”, приватний підприємець-перевізник Пнівчук Василь та іноземний гість – директор рекламної агенції з Тбілісі Макс Річман. Гостями конкурсу також будуть директор конкурсу краси „Міс Україна-Всесвіт” Анна Філімонова, „Міс Україна Всесвіт-2009” Христина Коц-Готліб.

Конкурс краси „Красуня Івано-Франківська-2009” відбувається в рамках святкування Дня міста Івано-Франківська. Однією з родзинок саме цього конкурсу краси стане антикризовий конкурс, під час якого запланований вихід дівчат у неординарних цікавих костюмах. Отже, 13 дівчат – 13 виходів з економічної кризи. Вік учасниць від 18 до 25 років. Режисером дійства виступила Тетяна Терсенова-Заводовська, а хореографом-постановником стала Оксана Глушко.

Учасниці конкурсу „Івано-Франківська красуня 2009” з порядковими номерами:

№1 – Климончук Христина

№2 – Білітюк Юлія

№3 – Майданська Маріанна

№4 – Заведюк Таня

№5 – Кріушина Люція

№6 – Гладка Ірина

№7 – Гаврилюк Галина

№8 – Дишкант Ірина

№9 – Ціник Діана

№10 – Нісонська Вікторія

№11 – Бреславська Марія

№12 – Климюк Віталія

№13 – Максимович Леся

Кожна конкурсантка отримає подарунковий набір, квіти титул та корону. Окрім того, спонсори конкурсу на свій вибір вручатимуть учасницям іменні подарунки.

old_editor, 04.05.2009 21:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини