«Говерла»: перший млинець грудкою

Баскетболісти івано-франківської «Говерли» у першому матчі 1/4 фіналу серії плей-офф проти київського «Будівельника» зазнали нищівної поразки з рахунком – 105:77.

Поєдинок розпочався з гострих атакувальних дій обох команд. Проте, надовго «ведмедів» не вистачило. До завершення першої чверті «будівельники» вже зуміли втекти у рахунку на 11 очок – 29:18.

У наступних відрізках матчу, київські «гладіатори» лише збільшували свою перевагу.

Сказати, що баскетболісти «Говерли» програли матч без бою, значить не сказати нічого. Підопічні Олега Пелеха, будь-що намагалися «переламати» хід поєдинку, проте у звітному матчі їм не вистачило, насамперед, командних злагоджених дій. До того ж було помітно, що баскетболісти франківського клубу ще не до кінця оговталися від поразок у останніх матчах – проти «Черкаських мавп» та «Кривбасбаскету».

Як би там не було, а ставити «крапку» у даному протистоянні ще зарано. Наступна зустріч цих команд відбудеться 4 травня. У цій зустрічі «ведмеді» налаштовані дати бій київським «гладіаторам» на їх же арені.

Довідка

Найрезультативнішим гравцем матчу у складі «Говерли» став Тейт Деккер, який набрав 23 очки та зробив три підбирання. У господарів паркету особливою результативністю відзначився Томас Делінінкайтіс, в активі якого 27 очок та два підбирання.

old_editor, 04.05.2009 15:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини