На Прикарпатті призовна кампанія проходить без зривів

Кілька днів тому 116 молодих прикарпатців поповнили лави Збройних Сил України. Вони були скеровані до війська в рамках призовної кампанії «Весна - 2009», яка розпочалась 1 квітня цього року і триватиме до 31 травня.

Загалом під час цього весняного призову військову форму вдягнуть 672 юнака з Івано-Франківщини. Повідомляє підполковник Тарас Грень, західний регіональний медіа центр Міністерства оборони України

«Вже на сьогодні можна сказати, що призовна кампанія проходить у нас на високому рівні і без зривів, — зазначив обласний військовий комісар Геннадій Долгашов. — Хочу відзначити високу явку призовників до призовних дільниць. Це добре. Адже це показник того, що хлопці йдуть до армії за власним бажанням, а значить виконуватимуть свої обов’язки сумлінно».

Загалом юнаки, призвані з Івано-Франківської області, за словами представників частин, мають у війську добру репутацію. Як наголосили офіцери, прикарпатців вирізняє серед інших хлопців їх працелюбність, вміння точно виконувати накази, висока сумлінність. Обширною є і географія служби юнаків. Цього разу їх скеровуватимуть по всіх регіонах нашої держави – від Донецька до Севастополя. 450 призовників буде направлено до сухопутних військ, а 20 найкращих представників регіону представлятимуть Івано-Франківськ у так званій «Президентській роті».

old_editor, 22.04.2009 14:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини