«Говерла» поступається, але виходить на першу позицію

Баскетболісти івано-франківської «Говерли» прогнозовано поступилися на виїзді криворізькому «Кривбасбаскету» в рамках четвертого туру «перехідного» турніру УБЛ.

У регулярному чемпіонаті команди зустрічалися чотири рази, і в усіх випадках, кращими були саме баскетболісти з Кривого Рогу.

Звітний поєдинок не став винятком, проте гравцям «Говерли» вдалося змусити господарів майданчика та їх уболівальників похвилюватися.

Старт матчу залишився за «кривбасівцями» — після перших п’яти хвилин зустрічі вони переважали гостей на цілих 14 пунктів – 15:1. Вдало розпочавши матч, гравці «Кривбасбаскету» збавили «оберти» і зосередились на захисних діях. Як виявилось на практиці — даремно.

Підопічні Олега Пелеха зуміли переломити хід поєдинку, скоротивши відставання у рахунку до мінімуму. На велику перерву «говерляни» пішли поступаючись – 20:23.

Третя чверть стала ключовим моментом поєдинку – відчайдушна боротьба команд стала причиною «гойдалки» у рахунку. На жаль, баскетболістам з Івано-Франківська не вдалося вийти з неї переможцями. Вдалі дії підопічних Звєздана Мітровіча забезпечили переконливу перевагу «криворіжан».

Проте, перемога «Кривбасбаскета» — 97:78, не стала перешкодою на шляху «Говерли» до першої сходинки турніру напередодні останнього туру групи «А», в рамках якого «говерляни» прийматимуть клуб «Черкаські мавпи».





old_editor, 10.04.2009 17:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини