Черновецький має космічний корабель – політик

Усе частіше серед громадян виникають радикальні «ідеї» посадити у космічний корабель Президента, Прем’єра та народних депутатів, і відправити їх на «орбіту».

На зустрічі з журналістами у Івано-Франківську, лідер УНП Юрій Костенко порадив з такими «ідеями» звернутися до мера Києва Леоніда Черновецького, бо, мовляв, у нього є комічний корабель.

«Черновецький має космічний корабель, — каже Юрій Костенко, — А якщо серйозно, то причиною таких «ідей» громадян стала дезінформація, що Україні необхідний «новий» політик, який прийде і змінить все на краще».

За словами Юрія Костенка, «нові політики» — це політичний проект старих політичних «прохфесіоналів», які за своєю сутністю є далекими від національної політики в інтересах держави.

Державна політика, на переконання Юрія Костенка — це функція, яку виконує Президент, Прем’єр і Верховна Рада. Ключовим пунктом у їхній взаємодії повинна стати злагодженість дій.

«Наразі, все відбувається з точністю до навпаки», — сказав Юрій Костенко.

Відсутність національного інтересу у діях сьогоднішніх керівників держави, Юрій Костенко доводить прикладом «здачі» ядерного потенціалу за безцінь, і як наслідок, сьогоднішнє «жебракування» у Конгресу США коштів, для забезпечення безпечної ліквідації носіїв ядерних озброєнь.

old_editor, 10.04.2009 14:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини