«Ваша Надія» відкриває офіси по всій Україні

Вчора ГО «Ваша Надія» презентувала в Кременчуці «Юридично-охоронну аниколекторну компанію «Ваша Надія».

Про юридичну допомогу зв’язану з проблемами фінансових установ (депозити, кредити, дії колекторних компаній), «свавілля» корумпованої влади, судів та правоохорнонних органів звернулись жителі Полтавської області в тому числі деякі із них із м. Кременчука.

Саме з цих причин антиколекторна компанія «Ваша Надія» створила в м. Кременчук юридично-охоронної аниколекторної компанії «Ваша Надія» в Полтавській області.

Антиколекторну компанію «Ваша Надія» як і більшість позичальників чи потенційних боржників України турбує антизаконна діяльність колекторських фірм. Вони появились три роки тому, але тільки тепер влада їх «помітила», говорить засновник «Вашої Надії» Федір Олексюк. Колекторська «епідемія», пов’язана з тим, що в умовах фінансової кризи люди, які залишилися без зарплати або інших доходів - втратили й можливості вчасно повертати кредити. Банки ж, які в останні роки активно привчали людей жити в борг, «раптом» виявили велику кількість «проблемної заборгованості», тобто загрозу неповернення кредитів. Отут і почали з’являтися, як гриби після дощу, колекторські фірми, кількість яких на українському фінансовому ринку наразі досягла 50-ти… Спроба узаконити цю діяльність в найкоротші терміни і будь-якою ціною викликає тривогу у всіх правозахисників та антиколекторів України, а тому на прес-конференції зачитано офіційну заяву з цього питання від імені асоціації антиколекторів та правозахисників, а також громадських рухів та всіх хто сповідує принцип «Зупинимо свавілля». Узаконення колекторської діяльності без участі громадськості (позичальників, вкладників, правозахисників, антиколекторів та громадських організацій) є черговим свавіллям влади.

old_editor, 10.04.2009 14:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини