Прикарпатські науковці хочуть відзначати «День євроатлантичної інтеграції». Депутатам ідея сподобалась

Науковий співробітник Прикарпатського центру політичних та євроінтеграційних досліджень Наталя Марчук запропонувала ідею відзначення Дня євроатлантичної інтеграції.

Ідея Наталії Марчук пролунала у ході роботи науково-практичної конференції «НАТО: 60 років в системі міжнародної безпеки», одним з організаторів якої виступив науковий інформаційно-аналітичний центр НАТО.

«День євроатлантичної інтеграції дасть змогу провести роз’яснювальну роботу серед населення, в рамках політики інформаційного забезпечення на шляху європейської інтеграції України», — вважає Наталя Марчук.

Присутнім науковцям та депутатам обласної ради ідея Наталі Марчук сподобалась.

Зокрема, Володимир Ковальчук, депутат обласної ради та перший заступник начальника управління юстиції, висловив сподівання, що реалізація даної ініціативи дасть змогу заповнити «пробіл» у системі інформування населення про перспективи європейської інтеграції.

«Ми звернемось до Мішеля Дюре, директора Центру інформації й документації НАТО в Україні, з метою сприяння у проведенні даної ініціативи», — сказав Володимир Ковальчук.

Директор інформаційно-аналітичного центру НАТО Олег Білоус підкреслив, що у даному випадку підтримка влади є важливою, оскільки, в плані інформаційної підтримки, сприяє виробленню спільної позиції.







old_editor, 09.04.2009 18:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини