Ляпи та смішинки від чиновників та депутатів

Сьогодні 1 квітня, День сміху, або День дурнів, кому як більше подобається. В цей день прийнято веселитися і сміятися. «Малакава» підготувала добірку смішних цитат та ляпів від українських та місцевих політиків, які вони сказали в Івано-Франківську. Ляпів, правда, виявилося більше…

1. «Бідна людина має дві лампочки: одну в туалеті, а другу — біля печі. Я сам жив в такій хаті», — сказав, перебуваючи в Івано-Франківську, Віктор Ющенко. (Слава Богу, українці ще не можуть себе вважати бідними людьми, впевнені, що більшість громадян мають трохи більше лямпочок, з таким підходом до справи чиновники можуть впевнено звітувати, що українці — це нація із достатком середнім та вище середнього).

2. «Через місяць зробите доповідь, як на базі ваших програм у ваших регіонах можна запровадити програму енергозбереження. Ваша доповідь має бути оптимістичною», — сказав Віктор Ющенко. (чи була доповідь дійсно оптимістичною, наразі, не відомо, але думається, що губернатори не могли так підло розчарувати Президента після такої красномовної вказівки).



3. «За 12 тисяч, що надійшли за перший день компанію не зробиш. Тому ми будемо апелювати як до представників бізнесу, так і до простих українців, щоб вони перераховували гроші. Не важливо, хто скільки дасть. Якщо перерахують навіть одну гривню, для мене це буде важливо, бо це дія, яка показує те, що людина хоче щось змінити у своєму житті», — сказав в Івано-Франківську лідер ГО «Фронт Змін» Арсеній Яценюк. (Звичайно, не важливо хто і скільки, основне, аби дали. Правда, виникає одне запитання , що ховається під словом «дія». Гроші здаватимуть на що? На приймальні для Яценюка, на його політтехнологів чи йому на нові костюми?)

4. «Отут у залі буде файна дошка, на ній ми будемо писати прізвища і що ці люди зробили для організації… Мені не треба на Франківщині землі, кар’єрів. Мені ніц не треба», — сказав в Івано-Франківську Арсеній Яценюк. (Так мило, що пан Яценюк, приїхавши на Прикарпаття, вивчив кілька діалектів. Але оскільки в залі зібралися в основному представники бізнесу, то глибоке знання діалектизмів трохи дивувало і смішило).

5. «Просто для того, щоб залишитись на посаді, мені треба було налагодити зв’язки з партією на «три літери», а мене не тягне на «три літери», — сказав Василь Чуднов, голова Івано-Франківської організації ПР (Це не може не радувати, що пана Чуднова не тягне на три літери, а тільки на дві. Кількість не завжди означає якість…).



6. «На таких речах не робиться піар. У моїх знайомих син хворий на цукровий діабет. Він дуже хотів навчитися танцювати. Одного разу хлопчик сказав, що, якщо його віддадуть в школу Влада Ями, то він нікого не звинувачуватиме у тому, що він хворий. Цей випадок мене і спонукав брати на навчання не тільки дітей-сирі, а й діабетиків. Зрештою дітям-сиротам якась увага приділяється, вони мають підтримку, а діабетики вони хворі, їм треба допомогти», — каже Анна Крисюк. (Це ж треба додуматися, щоб сказати, що діти-сироти в кращому становищі, ніж діабетики. Звичайно, останні потребують і співчуття, і підтримки, але принаймні, вони мають повноцінні сім’ї).

7. «А ще у нас значні видатки на комунпослуги, школа працює цілодобово (з 10 ранку до 22 вечора — автор). До того ж ми будемо долучатися до організації різних заходів, і всі діти, ті діти, які добре займаються, будуть мати туди безкоштовні запрошення», — сказала Анна Крисюк (Складається враження, що у пані Анни невеличкі проблеми із простором та уявою, в добі всього 12 годин, всі діти — це тільки ті, що добре займаються. Треба уважніше ставитися до своїх висловлювань, раднику міського голови і директору школи не личить робити такі ляпи).

8. «Люди мають право користуватися особистою зброєю у випадку посягань колекторських структур», — сказав Руслан Коцаба. (Звичайно, коли приходить колектор, то його точно хочеться прибити. Але заклики до зброї — це вже занадто. Жоден колектор не вартує зіпсутого життя).

9. «Того року я не був у тому селі. Не можу ж я постійно їздити по селах. У районі десь 50 населених пунктів, ми їздимо тільки по проблемних. Кунисівці село не проблемне, скарг по ньому немає, тому і їхати на нього дивитися потреби немає», — сказав Василь Гордієвич, керівника апарату Городенківської РДА.(Звичайно, чиновникам простіше сидіти у своїх владних теплих кабінетах, ніж об’їжджати проблемні села. Дивує, що вони навіть не приховують свого небажання щось робити…)

10. «Слава Україні! Партії Регіонів слава» (без коментарів)



old_editor, 01.04.2009 15:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини