В Івано-Франківську з’явиться ще один конкурс краси

В Івано-Франківську до Дня міста запроваджують ще один конкурс — «Красуня Івано-Франківська». Його придумали в молодіжному виконкомі. Кажуть, що завжди отримували багато добрих відгуків про конкурс «Містер Івано-Франківська» і запитання, коли щось подібне буде і для дівчат.

«Добре, коли є багато конкурсів, і дівчата можуть реалізувати себе. Від одного конкурсу йтимуть до іншого, підніматимуться на вищий щабель», — говорить Анна Крисюк, радник міського голови з питань молодіжної політики і попутно директор школи Влада Ями.

Організатори конкурсу кажуть, що проблем з фінансуванням «Красуні» не буде. Начебто, уже багато спонсорів хочуть промеценувати цей захід. Не буде проблем і з одягом для конкурсанток. Принаймні, так вважає власниця модельної агенції «Ювента» Тетяна Терсенова-Заводовська, її запросили бути радником із питань організації дійства. Так от, вона вважає, що в Івано-Франківську є модельєри, які із превеликим задоволенням нададуть свої колекції для учасниць, просто заради реклами.

Не буде проблем і з навчанням дівчат ходити по сцені та організацією самої постановки конкурсу, каже Тетяна Терсенова-Заводовська.

Із сьогоднішнього дня протягом двох тижнів збиратимуть заявки від потенційних учасниць. Кажуть, що заповнити спеціальні анкети можуть дівчата віком від 18 до 25 років, які мають ріст не менше, як 169 см. Після двох тижнів буде проведений кастинг і обрано 14 конкурсанток.

Заявки на участь можна отримати у школі Влада Ями.

Тетяна Терсенова-Заводовська каже, що, якщо конкурс вдасться, то можна буде пробувати отримати ліцензію на проведення конкурсу «Міс Івано-Франківськ».

old_editor, 01.04.2009 14:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини