У Франківську жінка прикувала себе до дверей банку

Власниця доларового депозиту на суму 17,5 тис. дол. Ліля Шемерлюк сьогодні вранці прикувала себе наручниками до дверей філії «Імексбанку» в Івано-Франківську.

У такий спосіб жінка вимагала повернення коштів з депозитного рахунку свого чоловіка.

Підтримати жінку прийшли і активісти «Антикризового спротиву», які обіцяють надавати їй юридичну допомогу та моральну підтримку, аж до позитивного завершення даної справи.

Відповідь на свій протест жінка отримала у телефонному режимі з Одеси, де розташований центральний офіс даної фінансової установи. Телефоном пані Шемерлюк запевнили, що її питання вирішиться протягом найближчих півгодини.

Станом на цю годину, своїх грошей жінка не отримала і продовжує перебувати «у кайданах» під стінами «Імексбанку».

Керівник філії «Імексбанку» в Івано-Франківську Данута Долошицька радить не драматизувати ситуацію. За її словами, Ліля Шемерлюк перебільшує масштаби проблеми.

«Фінансове питання пані Шемерлюк вирішиться завтра, — сказала «Малакаві» Данута Долошицька, — Справа у тому, що депозитні кошти цієї жінки перекинуто на рахунок, з якого забрати їх можна лише за допомогою міжнародної пластикової картки, яку виготовляють в Одесі, у центральному відділені нашого банку».

Як переконує пані Долошицька, експрес-поштою картку відправлено з Одеси, і завтра її буде передано пані Шемерлюк.

В той же час, за словами активістів «Антикризвого спротиву» у швидке завершення даного інциденту ані вони, ані Ліля Шемерлюк не вірять.



old_editor, 25.03.2009 19:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини