Гроші на антиколекторський рух, Або працівники «Вашої Надії» працюють в компанії для самореалізації

Як уже повідомлялося, антиколекторська компанія «Ваша Надія» втратила кількох працівників, які мотивували своє звільнення економічними обставинами – йдеться про затримування виплат заробітної плати керівництвом компанії.

Колишні працівники компанії повідомили «Малакаві», що у «Вашій Надії» не платять зарплату, саме тому юристи не поспішають працювати над справами людей, які звернулися до «Вашої Надії» по допомогу.

Підтвердив інформацію про борги і Федір Олексюк. За його словами, клієнти не платять за послуги компанії, тому і немає чим розплатитися із працівниками.

Та попри це, люди, які зараз працюють у «Вашій Надії» йти з компанії не збираються. Кажуть, що їх все влаштовує, проте фінансову сторону роботи у фірмі відкривати не хочуть.

«Розмір моєї зарплатні – це комерційна таємниця, і моя особиста справа, — говорить Денис Мисечко, заступник керівника компанії «Ваша Надія», — Мене все влаштовує і я продовжуватиму співпрацю з «Вашою Надією».

З думкою свого колеги погоджується і Микола Зборовський, фінансовий партнер Федіра Олексюка, який стверджує, що розмір заробітної плати та її виплати – це конфіденційна інформація «не для зайвих вух».

«Зарплата – це таємниця. Одне скажу, що на сьогодні, працювати в антиколекторській компанії – це єдиний шанс самореалізації, і у фінансовому плані також», — говорить Микола Зборовський.

Очевидно, працівники компанії надіються на те, що найближчим часом їм таки виплатять зарплату, адже буквально вчора Федір Олексюк оприлюднив інформацію про те, що гроші у «Вашої Надії» з’являться через благодійні пожертви в тому числі і з-за кордону. До прикладу, уже чотири церковні громади дали грошей на розвиток антиколекторського руху.

old_editor, 24.03.2009 18:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини