На виборах у Тернополі застосовувались «брудні» технології, або Скільки платять за голос виборця

«ЄЦ, УНП та Партія Регіонів на виборах у Тернополі використовували «нечисті» політичні технології», — заявив на прес-конференції в Івано-Франківську голова обласної організації ВО «Свобода» Олександр Сич.

На думку пана Сича, підстави сумніватися виникають при порівнянні результатів соцопитувань і виборів.

Посилаючись на результати опитування центру «Рейтинг», Олександр Сич, зазначив: «Єдиний Центр повинен був набрати 6,7 % голосів виборців, а набрав 14, 2 %; майже 3 відсотки «регіоналів» «абстрагувалися» у підсумкові 10 %».

Також Олександр Cич повідомив, що «єдиноцентрівці» помічені у використанні адміністративного ресурсу; а представники Партії Регіонів займалися «викупом» виборчих голосів по 50 грн. за голос, а «уенпісти» були членами таємної коаліції з ЄЦ.

«Сьогодні очевидно, що поширювані опонентами «брудні» політичні спекуляції, залишилися в історії, — підсумував Олександр Сич, — Вони не стали на заваді найбільшої перемоги націоналістів за роки незалежності України».

Для довідки

ВО «Свобода» на виборах у Тернополі набрала у підсумку 34,9 % голосів виборців, а за результатом соціологічного опитування «Рейтингу» — 32 % виборців підтримують «свободівців».



old_editor, 18.03.2009 16:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини