Емануель-шоу на Восьме березня

8 березня відбудеться святкове Еманель-шоу в ресторані «Чорний замок». В рамках запланованого міроприємства відбуватиметься шоу-программа за участю гарячих танцівників та показ за участю моделей-чоловіків з модельної агенції «Ювента». Моделі презентуватимуть нові колекції одягу та аксесуарів. В рамках святкового Емануель-шоу проводитиметься конкурс краси Королева Чорного замку. Журі конкурсу формуватиметься з найповажніших та відомих поціновувачів жіночої вроди нашого міста.

Кожній присутній жінці в подарунок косметика Mary Kay від бізнес-групи "Аффекшен"

Під час показу знайомства з присутніми очікуватимуть:

Нова колекція стильного жіночого одягу від нового магазину "JHIVA"

Вишукані чоловічі костюми та коктельні сукні від магазину "Бомонд"

Феєричний показ колекції чоловічого та жіночого одягу відомих брендів: GUESS by Marciano, MISS SIXTY та ENERGIE від магазину "Подіум"

Яскрава презентація взуття від магазину "VENEZIA"

Зустрічаємо весняне сонце в окулярах провідних світових виробників від "ГЕЛІОС-ОПТИКА"

Серед чарівних гостей свята обиратиметься "Міс Найкращий Макіяж"! Перемоги варта кожна!

Емануель-шоу розпочнеться 8 березня о 18:30 в ресторані «Чорний замок» (Калушське шосе, 7). Окрім моделей-красунь вас порадує як завжди неперевершена кухня, романтична атмосфера і танці-стриптиз.

Квитки можна придбати в ресторані «Чорний замок», або в компанії «Форсайт-альянс» по вул. Василіянок, 60 (колишній ресторан «Монтекрісто») чи за телефоном 559-444. Вартість квитка — 150 грн. Кількість місць обмежена!
old_editor, 05.03.2009 17:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини