«Chateau de Fleurs» — красивим бути просто (на правах реклами)

Україно-швейцарська клініка краси «Chateau de Fleurs» — це унікальна можливість отримати комплекс процедур, які дозволять вам відмінно почуватися та виглядати. До того ж, відвідавши клініку краси ви отримаєте позитивний заряд енергії на довгий час. І це не дивно, адже «Chateau de Fleurs» знаходиться на території комплексу «Чорний замок», в одному із наймальовничіших куточків Івано-Франківська.

До речі, клініка краси «Chateau de Fleurs», є екслюзивним представником швейцарської фірми Hormeta.



Якщо ви хочете омолодити шкіру, покращити тонус м’язів, скорегувати контур обличчя, а основне отримати не тільки швидкий, а й тривалий ефект, то завітайте до клініки краси «Chateau de Fleurs». Висококваліфіковані працівники запропонують скористатися технологією Derma Pod та фотобіостимуляцією. Результат вас приємно вразить.





За допомогою німецької діагностичної апаратури фахівці клініки краси зможуть встановити проблеми вашої шкіри, і відповідно підібрати процедури та косметичні засоби, які підійдуть саме вам.



Chateau de Fleurs допоможе вам поєднати приємне з корисним. Якнайкраще для цього підійдуть SPA процедур. Їх, до речі, у клініці краси неймовірно широкий вибір.



До речі, клініка краси пропонує величезну кількість масажів, обертання морськими водоростями, термопроцедури. Одним словом, все для душі та для тіла.



Про цілющі і відновлювані властивості Мертвого моря ходять легенди. Щоб перевірити його чудодійну силу не обов’язково бігти за путівкою у найближчу турагенцію. Завітайте у Chateau de Fleurs, до Ваших послуг там працює кімната «Мертвого Моря».

Якщо ж ви бажаєте скорегувати фігуру, фахівці клініки краси «Chateau de Fleurs» допоможуть у цьому. За допомогою унікального апарату Lumicell Touch можна не тільки покращити тонус шкіри, знищити целюліт, а й вивести токсини.



Для фахівців клініки краси недосяжних цілей немає. За допомогою лазеротерапії вони зможуть надати вашій шкірі друге дихання. А вам візуально зменшит, як мінімум, кілька років.



Після обличчя, варто зайнятися і всім тілом. «Chateau de Fleurs» з целюлітом не бореться, а ефективно його лікує. Після відвідин клініки краси, про зайві складочки та апельсинову шкіру ви забудете надовго.



old_editor, 25.12.2008 18:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини