Кріль: Тимошенко має всі можливості зняти пільги без зайвого галасу

«Ліквідувати депутатські пільги можна і треба. Але для цього потрібно не влаштовувати істерики із блокуванням трибуни, а робити реальні кроки», — так прокоментував народний депутат України, лідер Єдиного Центру Ігор Кріль заяву ЮліїТимошенко щодо можливого блокування роботи Верховної Ради України фракцією БЮТ.

На думку політика, показовим є той факт, що про блокування парламентської трибуни говорить не керівник фракції БЮТ у парламенті, а саме прем’єр-міністр. «Кандидату в Президенти Ю.Тимошенко зараз вигідний імідж палкого «борця з вітряками». Коли немає більше чим хвалитися, використовується будь-який привід, щоб виборці у «позитивному світлі» в черговий раз почули прізвище прем’єра», — обурюється Ігор Кріль.

Політик нагадав, що «існує законодавчо врегульована процедура прийняття рішень у стінах Верховної Ради». «Тимошенко має всі можливості зняти пільги без зайвого галасу. Як керівник уряду, який контролює парламентську більшість, вона має важелі не лише щоб внести до порядку денного законопроект, а й запропонувати прийняття цього документу за пришвидшеною процедурою», — зазначає лідер Єдиного Центру.

old_editor, 03.03.2009 13:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини