Юсипів: Арешт чиновника — питання специфічне

Як повідомляє «Українська правда», у Токмаку, Запорізької області, на сім діб арешту засуджено заступника мера. Причина – він не організував ремонтні роботи міських доріг.

Директор «Дорожньо-ремонтного управління» Івано-Франківська Володимир Юсипів повідомив «Малакаві», що питання арешту чиновника за фактом незадовільного стану доріг – питання особливого розгляду.

«Слід цю ситуацію розглядати індивідуально – якщо чиновник відповідає за стан доріг, але в нього бракує ресурсів чи техніки, то я такі дії осуджую, — сказав «Малакаві» Володимир Юсипів, — Якщо ж він мав можливості для необхідних ремонтних робіт, проте не використовував їх належним чином, тоді його покарання я вважаю справедливим».

За словами пана Володимира, на балансі його організації знаходяться всі дороги Івано-Франківська, проте фінансове питання – виключно прерогатива міськвиконкому.

«Я виключаю факт власного арешту по даному факту, оскільки наша організація і влада міста, у даному випадку, ділять відповідальність за стан доріг на двох», — підсумував Володимир Юсипів.



old_editor, 26.02.2009 19:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини