«Говерла»: Щастя було близьким

Матч-відповідь ¼ фіналу Кубка УБЛ між івано-франківською «Говерлою» та дніпропетровським «Дніпром» завершився прогнозованою перемогою «дніпрян».

Перша чверть завершилася мінімальною перемогою гостей – 19:18. У складі франківської команди активністю вирізналися Патрік Спаркс та Тейт Деккер. Дейвін Грін – найактивніший у складі «Дніпра».

У другій чверті роль лідера атак «дніпрян» виконував Патрік Беверлі, який самовіддано боровся за кожен м’яч. Його самовіддача помножена на вдалу гру Дейвіна Гріна, принесла результат.

На велику перерву команди пішли уже за рахунку 45:35. «Говерлянам» не залишать іншого виходу, аніж шукати щастя під чужим кошиком.

У третьому відрізку матчу, Патрік Спаркс самотужки скоротив відставання «Говерли» до чотирьох пунктів. Проте, у складі гостей своє вагоме слово сказав Олександр Панченко, тож на останню перерву команди пішли за рахунку 56:62, на користь «Дніпра».

В останній чверті, пристрасті на паркеті досягли свого апогею.

Андрій Лебедєв спромігся скоротити рахунок до 69:71 на користь гостей, проте «музика грала не довго» — невдовзі «дніпряни» вирвалися вперед на цілих 10 пунктів.

Активний пресінг господарів приніс свої плоди. За хвилину до завершення матчу, Андрій Лебедєв скоротив відставання до двох очок – 81:83, проте на цьому сили «Говерли» вичерпалися. Стало зрозуміло, що як не крути, але здолати «Дніпро» все ж не вдасться.

Підсумкові 83:86 – виводять у «Фінал чотирьох» дніпропетровський клуб.



old_editor, 23.02.2009 13:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини