Арсеній Яценюк вважає, що влада потребує нових облич

«У нас владу частина політиків асоціює з двома речами: хтось — з грошима, а хтось — з високим рейтингом популярності. Їм я хочу відповісти: той, хто хоче грошей, — нехай іде в бізнес, а хто популярності — в актори», — сказав Арсеній Яценюк, виступаючи на презентації обласної організації Ініціативи «Фронт змін» у Житомирі.

На думку Арсенія Яценюка, урядовцям треба терміново вживати антикризових заходів, адже економіка країни знаходиться у стані колапсу. Однак, на жаль, політики здебільшого зайняті «перепльовуванням на телебаченні одного з одним, аніж намагаються витягти країну з економічної кризи».

«Раніше, за царизму, змінювали родичів, а тепер, за нової демократичної влади, змінюють тільки кола осіб, які знаходяться при владі, – відзначив Арсеній Яценюк. — Я не хочу такого. Я не хочу, щоб влада стала закритим акціонерним товариством».

Саме тому він вважає, що Україна потребує нових облич. Насамперед людей, «які здатні змінити себе і хочуть змінити в країну». Він зазначив, що з такими силами можна отримати «якісно нову країну» десь за 5-10 років, повідомляє прес-служба Івано-франківського обласного осередку ГО «Фронт змін».

old_editor, 12.02.2009 15:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини