Президент закликав через місяць зробити йому оптимістичні доповіді

Сьогодні в Івано-Франківську з робочим візитом перебував Президент України Віктор Ющенко. Він провів нараду з питань реалізації державної політики у сфері енергоефективності, енергозбереження та використання нетрадиційних і відновлюваних джерел енергії.

Перед нарадою Віктор Ющенко відвідав Івано-Франківський ЦШК та ознайомився із роботою котельні, що працює на альтернативному паливі.

«Ми побували на Івано-Франківському цементно-шиферному комбінаті — це єдиний завод в Україні, який працює без газу. Це єдиний завод, який витримав конкуренцію. Криза в наших головах, якщо немає власника чи керівника, тоді — криза. Чому одні підприємства модернізуються і працюють, а інші покладаються «на авось»?», — сказав на нараді в Івано-Франківську Віктор Ющенко.

Президент України закликав присутніх у залі взяти ручку, папір і все записувати.

«Через місяць зробите доповідь, як на базі ваших програм у ваших регіонах можна запровадити програму енергозбереження», — сказав Віктор Ющенко.

І невелике уточнення: «Ваша доповідь має бути оптимістичною. Нам не треба бездумно витрачати стільки грошей, як витрачаємо», — зазначив Президент.

old_editor, 09.02.2009 20:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини