Тварин дітям нав’язувати не будуть

Одним із цьогорічних нововведень управління освіти і науки Івано-Франківська стали спроби запровадження у дитсадках живих кутків.

Батькам відверто не подобається така ініціатива, оскільки, за їх словами, не всі діти однаково реагують на той чи інший тип тварин. Мається на увазі схильність діток до алергії.

До того ж, деякі батьки наголошують на обов’язковості такого нововведення.У садках, начебто, у добровільно-примусовому порядку почали збирати гроші на папужок та рибок. На протести батьків, здавати гроші, тому що у дітей алергія на пух чи корм для тварин, вихователі відповідають однозначно: вказівка управління, нічим зарадити не можемо, живі кутки мають бути у кожній групі.

Начальник управління освіти і науки, Михайло Верес, спростовує розмови про примусове створення живих кутків. За його словами, створенню живого кутка передує розмова з батьками, яку провадять керівники садків.

«Якщо батьківський комітет кожної конкретної групи дитячого закладу скаже «ні» такій ініціативі, то ніхто нічого запроваджувати не буде», — заявив «Малакаві» Михайло Верес.

old_editor, 26.01.2009 16:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини