Приваблюємо гроші за фен-шуєм

Фахівці з фен-шую радять ставитися до грошей простіше, думати про них тільки позитивно, тримати в оселі, офісі порядок і використовувати статуетки, що приваблюють достаток.

Особливо пильно консультанти фен-шуй радять ставитися до гаманця, розповідає директор української школи фен-шуй Аріна Ярош. Усі гроші у портмоне слід покласти за чергою зростання й в одному напрямку. Монетки треба берегти в одному відділенні, не слід розкидати гроші на дні сумки, по кишенях і в машині.

«Де одна гривня шанобливо розгорнена і акуратно складена, то там і багато тисяч», —запевняє фахівець із фен-шуй.

Вона радить придбати червоний гаманець, у якому купюри лежатимуть не складаючись (вважається, що гроші люблять гаманці червоного чи золотого кольору). Туди ж можна покласти і талісман — три китайські монетки, перев’язані червоною стрічкою, свою першу зароблену гривню чи долар.

Можна носити і складену трикутником купюру. Ще одним грошовим талісманом вважається черепаха, яку варто ставити на робочий стіл в офісі і вдома.

Залучити до життя достаток допомагає ще один символ — трилапа жаба, яка сидить на золотих монетах. Фахівці фен-шуй рекомендують розміщувати фігурки цієї тваринки у вітальні чи кабінеті. Вона дуже допомагає керівникам компаній.

«Що дорожчий матеріал, з якого виконана фігурка, то більше коштів вона принесе. Жабу слід ставити на низькому рівні у вітальні чи кабінеті, бо туди найчастіше падає ваш погляд, — радить Аріна Ярош. — Для збільшення прибутків і поліпшення удачі в кар’єрі також слід носити прикраси із зображенням трилапої жаби».

Багатство приваблюють і звичайні монетки, розкладені на спеціальному килимку в північному напрямку.

За матеріалами 20minut.ua

old_editor, 10.01.2009 11:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини