КРУ: В «Артек» поїхали діти, які дійсно постраждали від стихії

За інформацією Віктора Рахміля, начальника КРУ в Івано-Франківській області, спеціалісти управління перевірили інформацію, що начебто, у списках дітей, які постраждали від повені, і відпочивали в «Артеку» були не тільки постраждалі.

«Ми не виявили жодних порушень. При перевірці списків, спеціалісти керувалися указами та роз’ясненнями Перезидента України, Кабміну та Міністерства у справах сім’ї молоді та спорту. Так от, за указом Президента зоною стихії визнано абсолютно всі райони області. Тобто, якщо район повністю віднесений до постраждалого від стихії, то діти поїхали, як постраждалі. До того ж, за роз’ясненням Міністерства у справах сім’ї молоді і спорту, якщо дитина не проживала в зоні стихії, але на час повені перебувала там в гостях (наприклад, у бабусі), то вона теж зарахована до категорії постраждалих і мала паво поїхати до «Артеку», — сказав Віктор Рахміль.

За словами Віктора Рахміля, він вважає, що немає порушень у тому, що до «Артеку» поїхали діти із Угорницької школи-інтернату. «Я вважаю, що це абсолютно правильно. Це діти-сироти, вони ніколи не були в «Артеку», — сказав Віктор Рахміль.

old_editor, 25.12.2008 15:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини