Жванія хоче навчити політиків пекти пиріг

Нардеп від НУ-НС Давид Жванія переконаний, що має власний рецепт пошуку взаєморозуміння між політиками. У інтерв’ю журналістам Давид Жванія заявив, що, на його думку «українські політики повинні навчитись пекти пиріг».



«У кожного з нас є один із компонентів, щоб замісити тісто і спекти його. В одного —борошно, в іншого — молоко, а в когось — начинка і піч. — пояснив свій «рецепт» нардеп. — В результаті вийде смачний пиріг, яким можна буде нагодувати всіх. Однак зараз кожний сидить із своїм «борошном» і лише думає, чим би поживитись у сусіда. У цьому наша основна проблема».



За словами Давида Жванії, Україна має вийти на поле міжнародної гри.

«Це і Росія, і НАТО, і ЄС, і СНД. Ми повинні шукати державні інтереси по багатьох векторах. Україні потрібний рівноправний діалог, як зі сходом, так із Заходом. Зараз нашу державу вважають непрогнозованим партнером. А те, що зараз відбувається в українській зовнішній політиці – це навіть дипломатією назвати не можна», — зазначив він.

За його словами, зараз, на жаль, немає ідеї, заради якої люди хотіли б об’єднатись. «Мені важливо її віднайти і відродити це почуття єднання, — додав народний депутат. — Сьогодні у світі глибока фінансова криза і як відомо з історії для деяких країн такі потрясіння — початок кінця, а для деяких початок розквіту. В України є шанс піти другим шляхом. Я вірю в це», — заявив Давид Жванія.

УНІАН

old_editor, 23.11.2008 13:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини