В Івано-Франківську підвищують кваліфікацію вчителі «Захисту Вітчизни»

Сьогодні у Івано-Франківську розпочались двотижневі курси підвищення кваліфікації викладачів шкільного предмета «Захист Вітчизни». На курси прибуло понад 50 вчителів з усіх районних середніх шкіл. За 14 днів роботи колишні військовослужбовці, а нині вчителі будуть мати змогу не тільки поновити свої знання про основи викладання свого предмету, але й ознайомляться з перебігом реформування Збройних Сил України.

- Ми вирішили зробити наш захід максимально корисним для всіх викладачів, - наголосив представник управління науки і освіти Івано-Франківської ОДА Іван Лазор. – Тому долучили до роботи і виступів не тільки фахівців - освітян, але й офіцерів з розташованих в регіоні військових частин, військкомату, територіального центру комплектування військ та представників військових засобів інформації. Крім цього нами сплановані ознайомчі екскурсії по різноманітним музеям та визначним місцям франківщини під час яких викладачі зможуть подивитись де і як можливо проводити, так би мовити «виїзні уроки».

Також під час занять викладачі отримають від представників військових засобів масової інформації ряд нових методичних матеріалів, що розповідають про сучасне життя військ, - інформує західний регіональний медіа центр Міністерства оборони України.
old_editor, 05.11.2008 16:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини