Із боржниками «Івано-Франківськтеплокомуненерго» працюватиме комісія за участю правоохоронців

Перший заступник міського голови Зіновій Фітель дав доручення створити комісію для адресної роботи із боржниками за тепло і гарячу воду в місті. До складу цієї комісії, на переконання Зіновія Фітеля, повинні увійти представники влади, місцеві тепловики, фахівці ЖЕО та правоохоронці. Про це повідомив власкор ZAXID.NET в Івано-Франківську.

Нагадаємо, Івано-Франківськ не розпочинає опалювальний сезон через відсутність лімітів газу, які можна отримати лише після оплати «Івано-Франківськтеплокомуненерго» за спожитий природній газ. Наразі борг «Івано-Франківськтеплокомуненерго» перед НАК «Нафтогаз Україна» становить 14 мільйонів гривень. Отримати кредитні кошти Івано-Франківські тепловики не можуть через антикризову постанову Нацбанку.

Левова частка боргу «Івано-Франківськтеплокомуненерго» належить населенню міста. Вона становить більше 21 мільйона гривень. З них 7% іванофранківців боргують «Івано-Франківськтеплокомуненерго» 1 500 гривень і більше, 7% - від 500 до 1 500 гривень, 25% населення - до 200 гривень і ще 7% боргують від 200 до 500 гривень.

Отримати ліміти газу для Івано-Франківська та розпочати опалювальний сезон - головні теми перемовин, які тривають у Києві між міським головою Віктором Анушкевичусом та головою НАК «Нафтогаз України» Олегом Дубиною.
old_editor, 03.11.2008 19:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини