Пора включити опалення!



«Мер! Франківськ не Африка!». Плакатами з таким написом обклеїла місто громадянська партія «Пора». Учора голова обласної організації «Пори», депутат міської ради Руслан Коцаба під час прес-конференції наголосив, що за всі роки незалежності він не пам’ятає такого, щоб на цю дату Івано-Франківськ залишався без тепла.

Проблема, на думку «пористів», не в браку грошей, а в браку компетентності та небажанні вирішувати наболілі проблеми.



За інформацією Р. Коцаби, ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» мало цього року дохід понад 100 млн. грн., тож могло завчасу вишукати 10 млн. грн. для того, щоб розрахуватися з ДК «Газ України» й отримати ліміт газу до нового опалювального сезону. Він повідомив, що вже здійснюється теплопостачання Хмельницького, Тернополя, Ужгорода, Львова. Тим часом в Івано-Франківську розвішують у під’їздах будинків «послання» від адміністрацій ЖЕО, щоби громадяни не вмикали одночасно надто багато приладів, бо тоді може взагалі «вибити» електрику і вони залишаться ще й без світла.

Тож депутатська фракція «Пори» пропонуватиме включити до її порядку денного питання про висловлення недовіри і дострокове припинення повноважень міського голови, як такого, що не забезпечує належного здійснення своїх повноважень.



За матеріалами газети "Галичина"
old_editor, 28.10.2008 16:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини