У школах Івано-Франківська через відсутність опалювання призупинили навчання

З 22 жовтня в школах Івано-Франківська тимчасово припинено навчання у зв'язку з відсутністю тепла в приміщеннях.



Як повідомили в Івано-Франківській санітарно-епідеміологічній станції, головний санітарний лікар Івано-Франківська прийняв ухвалу про тимчасове припинення експлуатації навчальних закладів міста у зв'язку з відсутністю тепла, що підтверджують дані лабораторно-інструментальних вимірювань міської санепідемстанції від 20 жовтня 2008 року.

Зокрема, припинено навчання в гімназії №2, загальноосвітніх школах №3,12,13,15, 16,17,19,21, середніх спеціалізованих школах №5,11, загальноосвітніх школах-ліцеях №23 і 26, школах-садках №3,7,8, вечірній школі №1 і навчально-реабілітаційному центрі. Тимчасові канікули триватимуть «до приведення температури в класних приміщеннях у відповідність з вимогами санітарного законодавства». У решти навчальних закладах, які мають автономну подачу тепла, навчання триває, — передає «УНІАН».

Як повідомили в Івано-Франківському міському управлінні освіти, з понеділка повинні початися осінні канікули, і припинення навчання в школах не «сприяє» виконанню шкільної програми, яку доведеться надолужувати в додатковий час. Проте «розуміють» позицію санепідемстанції.

У міськвиконкомі також не знають, коли подадуть тепло, оскільки через значну заборгованість перед ДП «Газ України» ще немає договорів на ліміти газу для «Івано-Франківськтеплокомуненерго», хоча система до опалювального сезону міста повністю готова.
old_editor, 22.10.2008 16:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини