Список блоку Ющенка очолять Яценюк і Богатирьова

У випадку позачергових виборів у першу п'ятірку президентського блоку ввійдуть Арсеній Яценюк, В'ячеслав Кириленко, секретар РНБО Раїса Богатирьова, нардеп Ксенія Ляпіна й віце-прем'єр Іван Васюник, повідомляє Газета 24 з посиланням на джерело в Раді.

«Багатьох депутатів, які зараз у НУ- НС, Президент просто зіллє на дострокових виборах. Вони це знають, тому так заметушилися. Причому більшість з тих, хто з вини Президента вже може не потрапити в парламент, стояли з ним поруч на Майдані. Ющенку потрібні нові лояльні до нього люди», — повідомило Газету 24 джерело у парламенті.

У свою чергу, у НУ- НС цю інформацію заперечують. «Це не відповідає дійсності», — заявив депутат, член Народної самооборони Тарас Стецьків, що, як зазначає джерело видання, теж у президентському чорному списку. «Потрібно спочатку дочекатися указу про розпуск парламенту й перевибори. Я особисто борюся за те, щоб Президент їх не оголосив», — сказав Стецьків.

Як повідомлялося, Президент України Віктор Ющенко призначив у вівторок, 7 жовтня, о 10:00 зустріч з фракцією Верховної Ради Наша Україна - Народна самооборона.

Народна самооборона заявила, що депутата Давида Жванію із фракції Наша Україна - Народна самооборона не пустили на зустріч фракції з Президентом України Віктором Ющенком.

Раніше голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк заявляв про створення політичної сили під своїм керівництвом.

За матеріалами Газета 24
old_editor, 07.10.2008 15:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини