На Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат чекає реорганізація



Як повідомили JeyNews в прес-службі МО України, Міністр оборони України Юрій Єхануров підписав наказ “Про реорганізацію державного підприємства “Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат”.

Даний наказ було видано з метою найбільш ефективного використання державного майна, на підставі повноважень, наданих Законом України “Про управління об’єктами державної власності”, та згідно з Господарським і Цивільним кодексами України.

У відповідності до наказу, державне підприємство “Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат” шляхом виділу з нього структурних підрозділів, а саме: Корбутівського, Чуднівського, Макарівського військових лісництв і Зірчанського, Шепетівського військових лісгоспів, має реорганізуватися у державне підприємство “Житомирський військовий лісгосп”. До новоствореного підприємства переходять за розподільчим балансом у відповідній частині майно, права і обов’язки реорганізованого підприємства.

Для проведення організаційних заходів щодо реорганізацій державного підприємства “Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат” призначено комісію на чолі із заступником Департаменту економічної та господарської діяльності Міністерства оборони України.

На реорганізацію державного підприємства “Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат” наказом Міністра оборони відводиться шість місяців.





old_editor, 06.10.2008 18:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини