В Івано-Франківську з початку року зареєстровано 165 шлюбів із іноземцями

В Івано-Франківську з початку року зареєстровано 165 шлюбів з іноземцями. Найбільше, 28, - з громадянами Польщі , з громадянами Росії - 25 , Молдови - 20. Менше, по 4, зареєстровано шлюбів із громадянами Чехії, Грузії, Словакії та Литви.

Про це повідомив ZAXID.NET начальник головного управління юстиції в області Владислав Ливинець на прес-конференції. Також івано-франківським юристам довелося реєструвати шлюби із громадянами Нідерландів, Тунісу, Франції. Іраку, США, Сирії та інших країн зарубіжжя.

На думку Владислава Ливинця, для юстиції наразі болючим питанням залишається кількість нотаріальних кантор, яку необхідно збільшувати, та робота державної виконавчої служби. Оскільки суди часто виносять такі рішення, які виконати інколи й неможливо.

Також В.Ливинець повідомив, що з початку року Головне управління юстиції в Івано-Франківській області зареєструвало 27 громадських організацій, 10 - благодійних, 5 організацій політичних партій. Серед них - зміну назви "Івано-Франківської обласної організації Партії Приватної власності" на "Івано-Франківську обласну організацію Єдиного центру".
old_editor, 05.10.2008 03:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини