Луценко більше не буде в команді Ющенка



Лідер "Народної самооборони", міністр внутрішніх справ Юрій Луценко виключає співпрацю з нинішньою або майбутньою політичною силою президента Віктора Ющенка.

В інтерв’ю "Дзеркалу тижня" він відкинув можливість створення за ініціативою Ющенка чергового широкого блоку демократичних сил на чолі з Луценком, і нагадав, як поводиться президентська сила у блоці "Наша Україна — Народна самооборона".

"Коли представники інших партій висловили цілком законне обурення (рішенням НУ вийти з парламентської коаліції), пролунала дуже проста відповідь: "Ви повинні звикнути, що "Наша Україна" диктуватиме свої умови. Бо ми — партія президента!", — розповів лідер НС.

"Мати справу з такою політичною силою не вважаємо за можливе. Можна бути ідеалістом, але дурнем — дзуськи!" — заявив він.

"Відбулася банальна підміна цінностей. Замість ідеалів Майдану, замість мети стати повноцінною частиною Європи ми дістали інші ідеали та іншу мету — другий термін Ющенка без Тимошенко. Якщо працевлаштування вождів стає головним командним завданням, то бути членом такої команди особисто мені нема чого", — наголосив він.

"Це вже не той Ющенко. Мені дорікають, що я перестав його підтримувати, називають ледве не зрадником. Не я зрадив — він змінився. І, скажу чесно, мені від цього гірко", - додав Луценко.
old_editor, 04.10.2008 16:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини