Водогін через Бистрицю Солотвинську відновлять

Перший заступник міського голови Зіновій Фітель акцентує увагу комунальників на пришвидшенні робіт із відновлення зруйнованого липневою повінню водогону через Бистрицю Солотвинську, — інформує «Західний кур'єр».



За словами генерального директора комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром» Миколи Саєвича, спершу розглядалися два варіанти відновлення водогону – влаштування ще одного дюкерного (підводного) і, власне, відновлення повітряного переходу. Перший варіант дорогий – 2 мільйони гривень. До того ж треба виготовляти проект, який ще мав би пройти державну експертизу. Тому відновлюватимуть повітряний перехід, що обійдеться в 1 мільйон 300 тисяч гривень, які виділені з держбюджету на ліквідацію наслідків стихії. Паралельно укріплюватимуть дамбу і вже існуючий дюкерний перехід водогону. Роботи планують завершити до 15 листопада.

Гендиректор «Водоекотехпрому» також повідомив, що для безперебійного водопостачання найбільшого мікрорайону міста, який і надалі розбудовуватиметься, в Пасічній побудують нову насосну станцію та резервуари чистої води.
old_editor, 25.09.2008 14:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини