Оголошено конкурс на туристичний логотип та промоційне гасло Івано-Франківщини туристичної

З ініціативи головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Івано-Франківською обласною державною адміністрацією оголошено Конкурс на розробку єдиного туристичного логотипу та промоційного гасла (слогану) області.

Премія за логотип становитиме 2.5 тис. грн., за слоган – 1.5 тис. грн.

Проект задуманий з метою сприяння збільшенню привабливості Івано-Франківщини як центру внутрішнього та міжнародного туризму, інтеграції області у світовий туристичний простір, популяризації туристичного потенціалу регіону.

Конкурс проводиться з метою вибору найкращої ідеї для туристичної символіки шляхом забезпечення права участі мешканців Прикарпаття у формуванні привабливого туристичного іміджу регіону через відбір кращого проекту туристичного слогану та логотипу Івано-Франківщини туристичної.

У конкурсі можуть брати участь усі бажаючі, які нададуть до організаційного комітету конкурсу, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 17.09.2008 р. № 597, проект туристичного логотипу та (або) гасла (слогану) Івано-Франківщини туристичної.

Подані на конкурс проекти мають відповідати темі туризму, бути актуальними в міжнародному контексті, потенційно здатними зацікавити широку міжнародну аудиторію, привернути увагу до Івано-Франківської області як до центру культурного, активного, гірськолижного та рекреаційного туризму.

Ескіз туристичного логотипу слід подавати в чорно-білому та кольоровому варіантах у друкованому або в електронному варіанті. Ескізи можуть бути надані у вигляді оригінальних шрифтових рішень, спеціальних графічних емблем, а також у вигляді компонування шрифтового рішення та емблеми. До ескізу повинен додаватися короткий текстовий опис. Друковані ескізи емблем надаються на аркушах формату А 4.

Для участі у конкурсі туристичних слоганів необхідно подати заявку та приклад туристичного слогану (короткого рекламного повідомлення про Івано-Франківщину туристичну, яке б характеризувало регіон, підкреслювало його індивідуальність, привабливість і сприяло б залученню туристів).

При розробці ескізів та проектів слоганів слід враховувати, що туристична емблема та слоган мають бути оригінальними та такими, що запам’ятовуються і якнайкраще презентують туристичні об’єкти, туристичний потенціал Івано-Франківщини. Потрібно передбачити можливість ефективного використання туристичної символіки як на великих банерах, так і на сувенірній продукції (футболки, кепки, канцтовари та ін.).

Загальна кількість робіт, наданих у межах однієї заявки, не обмежується.

Роботи приймаються до 1 листопада 2008 року з 9.00 до 16.00 год. щоденно, крім вихідних днів, в головному управлінні з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій обласної державної адміністрації (каб. 661), тел. 55-22-23.

За детальнішою інформацією можна звертатись в головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації (тел. 55-19-25, 55-22-23).
old_editor, 22.09.2008 15:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини