Олег Бахматюк продаватиме «Франківську» і «Цісарську» вірменам

З жовтня цього року на прилавках магазинів у Вірменії з’явиться продукція лікеро-горілчаного заводу «Станіславської торгової компанії».

Угоду про це керівництво заводу підписало з представниками одного з найбільших дистриб’юторів алкогольної продукції у Вірменії компанією «Элэн-Мери».

Вже в найближчі дні у Вірменію з Івано-Франківська поїдуть машини зі всіма видами горілок торгових марок «Франківська» та «Цісарська», а також бальзамом «Прикарпатський». В залежності від того, як вірменський споживач відреагує на цю продукцію розглядатимуть подальші варіанти співпраці між ЛГЗ «Станіславської торгової компанії» і вірменським дистриб’ютором.

Та в Івано-Франківську впевнені в успішній співпраці. «Звичайно нам самим цікаво, як вірмени відреагують на наші горілки та бальзам. Та чомусь думається, що наша продукція мала б їм сподобатися. Адже у Вірменії поза конкуренцією місцеві коньяки, а от з горілок — найпозитивніші характеристики дають саме українській. Та й представники компанії-дистриб’ютора, які приїжджали до нас на завод, продегустувавши продукцію, залишилися задоволеними і впевненими у тому, що їх співвітчизники теж високо оцінять її якість», — розповів генеральний директор лікеро-горілчаного заводу «Станіславської торгової компанії» Андрій Паньків.

За його словами, Вірменія -- перший, але далеко не останній із закордонних ринків, які має намір завоювати ЛГЗ «Станіславської торгової компанії». Вже є доволі вагомі напрацювання щодо виведення ще в цьому році продукції на ринки як держав-сусідів, так і країн віддалених від України. Та допоки не будуть підписані відповідні контракти, на заводі цих планів воліють не оприлюднювати, — повідомляє forpost.

Довідка: Лікеро-горілчаний завод «Станіславської торгової компанії» (засновником і власником СТК є відомий на Прикарпатті бізнесмен Олег Бахматюк) відкрився в Івано-Франківську 27 жовтня 2006р. і став найбільшою інвестицією у промислове виробництво області з часів проголошення незалежності України. На сьогоднішній день у завод інвестовано понад 60 мільйонів гривень.

Завод випускає по шість видів горілки під торговими марками «Цісарська» («Класична», «Червона паприка», «Домашня», «Чорна смородина», «Сливова», «Пшенична») та «Франківська» («Гостинна», «Лагідна», «Люксова», «Оригінальна», «Срібляста», «З перцем»), а також бальзам «Прикарпатський».
old_editor, 16.09.2008 15:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини