В Івано-Франківську збудують автомагістраль вартістю 150 млн грн

Івано-Франківськ має намір збудувати автомагістраль через річку Бистрицю Солотвинську. Магістральна автодорога буде довжиною 3,8 км - від вул. Івасюка до Галицького шосе. Про це сьогодні, 15 вересня, повідомив перший заступник міського голови Івано-Франківська Зіновій Фітель, - інформує власкор ZAXID.NET в Івано-Франківську.

За його словами, до 2010 року повинні завершитися проектно-пошукові роботи. Будівництво магістральної дороги триватиме не менше 3 років. Вартість проекту складає 150 млн гривень.

Торік міська рада виділила 1,5 млн грн із резервного фонду міського бюджету на реалізацію цього проекту. Вже в наступному році депкорпус, зауважив Зіновій Фітель, повернеться до цього питання. Водночас, наголосив заступник міського голови, влада має намір залучити і кошти Державного бюджету.

Магістраль повинна розвантажити Івано-Франківськ від великого потоку транспорту у напрямку Калуського та Галицького шосе.

Наразі діє один міст, який сполучає найбільший мікрорайон Пасічний із центральною частиною міста. На думку мешканців, тут виникає найбільше заторів автотранспорту.
old_editor, 15.09.2008 20:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини