Фракція Литвина ні сном, ні духом не чула про свою участь у коаліції

Парламентська фракція Блоку Литвина не ухвалювала рішення про створення нової коаліції з БЮТ та «Нашою Україною – Народною самообороною».

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні в інтерв’ю журналістам повідомив член фракції Блоку Литвина Ігор Шаров.

«Про це навіть і мови не було», — підкреслив він.

За словами І.Шарова, він щойно мав розмову з членом Блоку Литвина Сергієм Гриневецьким, і той, посилаючись на інформацію Володимира Яворівського, сказав, що БЮТ направив лист до Президента Віктора Ющенка щодо ініціативи створення нового формату коаліції за участю БЮТ, НУ-НС та Блоку Литвина.

І.Шаров також повідомив, що сьогодні о 17.00 відбудеться засідання фракції Блоку Литвина, в порядку денного якого немає питання про створення коаліції, а є питання щодо участі в можливих дострокових виборах.

Як повідомляв УНІАН, представники української патріотичної інтелігенції Володимир Яворівський, Левко Лук’яненко і Богдан Горинь сьогодні, 15 вересня, на прес-конференції заявили, що прем’єр-міністр Юлія Тимошенко і голова парламентської фракції свого імені Володимир Литвин погодились на створення нової коаліції у складі БЮТ, Блоку Литвина та блоку «Наша Україна – Народна самооборона».

Разом з тим, за словами В.Яворівського, відповіді «Наша Україна – Народна самооборона» наразі ще немає.

УНІАН
old_editor, 15.09.2008 15:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини