Ірина Білик святкує 20-річчя творчої діяльності

Восени 2008 року Ірина Білик святкує 20-річний ювілей творчої діяльності. 19 серпня Віктор Ющенко присвоїв співачці звання Народного артиста України. Ця новина зворушила її до сліз.

Новина про присвоєння звання Народний артист України зворушила Ірину Білик до сліз. Про це повідомили в прес-службі співачки.

"От уже 20 років, я на сцені. Коли ми починали, у нас не було грошей, тільки талант і бажання працювати. Я вважаю, що мені допомогли досягти того, що я зараз маю, мої шанувальники, фан-клуби...", - сказала Білик.

З нагоди творчого ювілею Білик випустила перевидання семи альбомів: Кувала зозуля, Я розкажу, Nova, Так просто, Фарби, ОМА, Білик. Країна. Перевидання оформлене в артовому стилі та у подарунковому упакуванні. Можна купити як усі диски, так і будь-який окремо. На кожній платівці слухачів чекає сюрприз - ремікс, акустична або концертна версія найхітовіших треків.

Крім того, у вересні цього року виходить нова платівка Ірини Білик Подарую тобі.

А в жовтні відбудеться всеукраїнський тур Білик 20 років разом, у рамках якого поп-співачка дасть 14 концертів у великих містах України, три сольних концерти в Києві (7, 8, 9 листопада), і два сольні концерти в Москві.

"У жовтні я вирушаю в тур 20 років разом, і хоча зали завжди переповнені, я залишу кілька рядів у залі для шанувальників, які усі ці роки були зі мною", - підкреслила поп-співачка.

Ірина Білик співає з чотирьох років, в 10 років написала свою першу пісню. Зараз за плечима Білик більше 200 сольних концертів, не тільки в Україні, але й у США, Великобританії, Канаді та Польщі; 6 всеукраїнських турів, 11 альбомів, фан-клуби в усіх великих містах України і величезна кількість музичних премій.

Нагадаємо, 19 серпня Президент України підписав указ про присвоєння звання Народний артист України Ірині Білик, Андрію Данилку, ректорові Київського національного інституту культури Михайлові Поплавському, головному диригентові симфонічного оркестру Національної філармонії України Миколі Дядюрі, поетові-пісняреві Вадиму Крищенку, художньому керівникові Київського академічного драматичного театру на Подолі Віталію Малаховому.

Джерело: Корреспондент.net

old_editor, 21.08.2008 23:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини