Пекін-2008. День одиннадцятий: змагаються 29 представників України

Анонс виступів українських спортсменів 19 серпня:

Легка атлетика

У кваліфікаційному раунді з метання списа починають змагання Віра Ребрик, Ольга Іванкова та Тетяна Ляхович. Вікторія Рибалко, Людмила Блонська та Олександра Стадник виступлять у кваліфікації стрибків у довжину. Наталія Пигида бігтиме у першому раунді на дистанції 200 м.

Веслування

Юрій Чебан змагатиметься у одиночному каное на 55 м. У одиночній байдарці змагання розпочне й Інна Осипенко-Радомська. У парному розряді каное на дистанції 500 м боротьбу розпочнуть Сергій Безуглий та Максим Прокопенко.

Велотрек

В останній день велотреку у парній гонці (медісон) за медалі змагатимуться українці Любомир Полатайко та Володимир Рибін.

Стрибки у воду

У півфіналі стрибків з триметрового трампліну виступить Ілля Кваша. В разі успішного виступу Ілля сьогодні ж побореться за медалі.

Батут

У фіналі виступить Юрій Нікітін.

Вітрильний спорт

Максим Оберемко та Ольга Маслівець проведуть останні десяті етапи класу RS:X, а Андрій Шафранюк та Павло Калінчев у класі "торнадо" проведуть 8 та 9 етапи.

Синхронне плавання

Дар'я Юшко та Ксенія Сидоренко виступлять у довільній програмі попереднього етапу.

Триатлон

За медалі боротимуться Володимир Полікарпенко та Андрій Глущенко.

Настільний теніс

У попередньому етапі гратиме представник України Коу Леї, суперником якого буде Сураю Сака з Конго. Маргарита Песоцька та Тетяна Сорочинська гратимуть у першому раунді. Суперниці українок - представниця Іспанії Жу Фанг та Венлінг Тан Монфардіні (Італія).

Важка атлетика

У ваговій категорії понад 105 кг змагання розпочнуть Ігор Шимечко та Артем Удачин.

Боротьба

У 1/8 фіналу вагової категорії до 60 кг у вільній боротьбі виступить Василь Федоришин. Його суперник - американець Майк Задік.

Джерело: Чемпіон
old_editor, 19.08.2008 16:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини