Виплати компенсацій у постраждалих областях складають майже 100%

Виплати компенсацій у постраждалих областях складають майже 100%. Про це міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова заявила в ході наради Кабінету міністрів, передає кореспондент РБК-Україна.

Л.Денисова повідомила, що по 2-му траншу виплачено 164,5 млн грн. За її словами, 20 тис 699 сімей у постраждалих областях вже отримали виплати по 2-му траншу, і вже розпочалися виплати по 3-му остаточному траншу компенсацій. Серед проблем, які, на думку міністра, можуть виникнути, - це встановлення остаточних компенсаційних сум за втрачене чи пошкоджене майно.

"Зокрема, в Івано-Франківській області приблизне число одержувачів компенсацій за втрачене майно буде близько 45 тис. сімей, що в 3 рази більше ніж дані попередніх списків, а також тих людей, які вже отримали компенсації", - зазначила Л.Денисова.

В свою чергу перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов дав протокольне доручення облдержадміністраціям 6 постраждалих областей найближчим часом сформувати остаточні списки постраждалих громадян.

Джерело: РБК-Україна
old_editor, 19.08.2008 00:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини