Стихія не пошкодила дитячі табори на Прикарпатті





Дитячі оздоровчі табори на Прикарпатті перебувають у безпеці, і батькам, чиї діти зараз там відпочивають, не варто хвилюватися.

Негода й стихійне лихо обійшли ці заклади стороною, тому табори працюють у нормальному режимі. Єдине, у чому на певний час доводиться відмовляти дітям, - це екскурсійні подорожі. До поновлення транспортного сполучення в повному обсязі діти будуть відпочивати на місці розташування.

У цілому в області працюють 23 літні оздоровчі табори, в 22 з яких відпочивають школярі з інших регіонів України. Вони забезпечені належним харчуванням, а умови проживання, незважаючи на стихію, не змінилися. Частково були підтоплені території двох дитячих закладів у Косівському районі, однак зараз там немає жодних проблем.

Як і раніше в кожному дитячому оздоровчому таборі працюють співробітники міліцейських підрозділів кримінальної міліції у справах дітей. За інформацією начальника служби капітана міліції Алли Лемчак, ніяких надзвичайних подій або інших випадків, пов'язаних зі стихійним лихом у регіоні, не відбулося.

Про це повідомили в Центрі зв'язків із громадськістю УМВС України в Івано-Франківській області.
old_editor, 01.08.2008 05:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини