Військовослужбовці допомагають у ліквідації наслідків стихії на Івано-Франківщині

Вже другий день допомагають прикарпатцям ліквідовувати наслідки стихійного лиха військовослужбовці військової частини 1241 внутрішніх військ МВС України.

Так, у зв’язку із загрозою знесення водою мостів, щоденно виділяється 8 військовослужбовців, які несуть службу по 4 чоловіка спільно із працівниками міліції на Пасічнянському мосту (з’єднує центр-мікрорайон Пасічна) та на мосту біля села Вовчинці (приміська зона ) з метою надання допомоги та обмеження руху транспорту на мостах.

Також військовослужбовці допомагали у заповненні піском мішків, що використовували для укріплення дамби в зв’язку з повінню на річці Бистриця Солотвинська. Саме військовослужбовці військової частини 1241 управління Західного територіального командування внутрішніх військ 26.07.08 на автомобілі ГАЗ 3309 евакуювали 31 дитину із дитячого табору у селі Грабівка Калуського району Івано-Франківської області.

А починаючи з 16.00 суботи 20 військовослужбовців військової частини 1241 внутрішніх військ разом із командиром частини підполковником Володимиром Барзюком приступили до укріплення мішками із піском дамби річки Бистриця Надвірнянська в с.Березівка Івано-Франківської області.

майор Вадим Голуб,

Начальник групи зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації управління Західного територіального командування ВВ МВС України
old_editor, 27.07.2008 03:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини