Івано-Франківщина в найкращій семірці зі сплати страхових внесків



Івано-Франківщина ввійшла до семірки найкращих областей зі сплати страхових внесків до Пенсійного фонду України. На черговому засіданні колегії при начальникові головного управління ПФУ в області наводились зокрема такі цифри. За перше півріччя власні надходження становили 875 млн. грн., а це 108,7 відсотка планових показників. Додатково зібрано 69,8 млн. грн.

Члени колегії зіставляли дані досягнень роботи органів Фонду в област з тими оцінками праці, які отримують,так би мовити, зі сторони.

Їх цікавив стан справ зі зверненнями громадян у звітному періоді, про що доповіла начальник профільного відділу Галина Куцан, а також результати перевірок роботи пенсійників органами Міністерства праці та соціальної політики України, про що поінформувала заступник начальника відділу по контролю за призначенням пенсій головного управління Світлана Буценко.

Загалом виконання планових показників надходжень до бюджету ПФУ забезпечили стале та своєчасне фінансування виплат пенсій і грошової допомоги, послідовне виконання заходів, визначених пограмою діяльності уряду «Український порив: для людей, а не політиків».

Джерело: Галичина
old_editor, 26.07.2008 22:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини